To Κύλιξ Bar όπως προφανώς έχετε καταλάβει έχει αναστείλει τις δραστηριότητές του από τον Ιούνιο του 2009...Σε όσους σας έχουμε λείψει , ειδικά τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα με καλή μουσική και φωτίτσα στο τζάκι θα ήθελα να ξέρετε πως είναι κάτι που και εμάς μας έχει λείψει !! Μερικές φορές όμως στη ζωή μας , μπαίνουν προτεραιότητες που μας αναγκάζουν να την προσαρμόσουμε σε νέα δεδομένα...κάπως έτσι λοιπόν έγινε και με μας...!!

Οσα γράφτηκαν στο απλό αυτό blogάκι , παραμένουν...και εφόσον θέλετε να ρίξετε μια ματιά...εισέλθετε! Σκοπός μου βέβαια ήταν να συνεχίσω τις αναρτήσεις αλλά αυτό τελικά δεν κατέστη δυνατό...

...Ισως κάποτε να τα ξαναπούμε , να τα ξαναπιούμε , να ρίξουμε ένα κούτσουρο σ' ένα τζάκι , να κάνουμε και κανα liveάκι , να πιούμε ένα σφηνάκι (ίσως και κάτι παραπάνω!!)...ποτέ μη λέτε "ποτέ" σε αυτήν τη ζωή...

Στους καλούς μας φίλους που μας τίμησαν μα δε μας γνώριζαν έχω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ". Στους γνωστούς πάλι..."στην υγειά μας"!!!

Ν.
Είσοδος

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008

Βραβεία Comics 2008


...Το μεγαλύτερο Ελληνικό Comics portal το Comicdom.gr διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά τα Comicdom Awards !!! Για όσους από εσάς διαβάζετε κόμικς και πιθανόν να σας ενδιαφέρει να σας πω ότι ο "δικός μας" Αβραάμ Κάουα συμμετέχει στις Ελληνικές κατηγορίες με το σενάριό του "Αλλόκοτες Καρδιές" . Εμείς θα τον ψηφίσουμε !! Το ίδιο προτρέπουμε και εσάς να κάνετε !!! (το αξίζει άλλωστε!) Να πω εδώ ότι τον Αβραάμ Κάουα παρουσιάσαμε πριν από καιρό εδώ όπου και μπορείτε να διαβάσετε γι'αυτόν . Τη φόρμα φηφοφορίας για τα βραβεία θα τη βρείτε εδώ και μη ξεχνάτε....για να είναι έγκυρη η ψήφος σας βάλτε και ένα υπαρκτό e-mail κάτω-κάτω πριν το "place your vote" , για να σας στείλουν το μήνυμα καταχώρησής της !!!

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Το καθήκον μου το έκανα.Να μας τον γνωρίσεις τον άνθρωπο.
Την πληροφορία που ήθελες την έχω στην προηγούμενη σου ανάρτηση.
Υ.Γ.Πήγα Τουρνά

κυκλάμινο είπε...

Καλώς σας βρήκα! Και βέβαια θα ψηφίσω το δικό σας!
Καλή συνέχεια! Θα έρχομαι για τζούρες μυαλού!

Nikolas είπε...

Γιάννη ο Αβ.Κάουα απ'όσο ξέρω θα είναι αρχές Απρίλη Βόλο οπότε και κανονίζουμε για ότι θέλεις!! Μπράβο για τη παρουσίαση στο Θ week...keep on !!!

Κατερίνα καλώς σε βρήκαμε !! Καλή συνέχεια και σε σένα !