To Κύλιξ Bar όπως προφανώς έχετε καταλάβει έχει αναστείλει τις δραστηριότητές του από τον Ιούνιο του 2009...Σε όσους σας έχουμε λείψει , ειδικά τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα με καλή μουσική και φωτίτσα στο τζάκι θα ήθελα να ξέρετε πως είναι κάτι που και εμάς μας έχει λείψει !! Μερικές φορές όμως στη ζωή μας , μπαίνουν προτεραιότητες που μας αναγκάζουν να την προσαρμόσουμε σε νέα δεδομένα...κάπως έτσι λοιπόν έγινε και με μας...!!

Οσα γράφτηκαν στο απλό αυτό blogάκι , παραμένουν...και εφόσον θέλετε να ρίξετε μια ματιά...εισέλθετε! Σκοπός μου βέβαια ήταν να συνεχίσω τις αναρτήσεις αλλά αυτό τελικά δεν κατέστη δυνατό...

...Ισως κάποτε να τα ξαναπούμε , να τα ξαναπιούμε , να ρίξουμε ένα κούτσουρο σ' ένα τζάκι , να κάνουμε και κανα liveάκι , να πιούμε ένα σφηνάκι (ίσως και κάτι παραπάνω!!)...ποτέ μη λέτε "ποτέ" σε αυτήν τη ζωή...

Στους καλούς μας φίλους που μας τίμησαν μα δε μας γνώριζαν έχω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ". Στους γνωστούς πάλι..."στην υγειά μας"!!!

Ν.
Είσοδος

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2007

"Crossroads" μία rock μπάντα...


...Βρέθηκα πρόσφατα σε προβάδικο του Βόλου όπου και συνάντησα τους "Crossroads". Ενα σχήμα που δημιουργήθηκε το 2007 αλλά οι μουσικοί που το συνθέτουν δεν είναι και τόσο "πρωτάρηδες" !!

Ο καθένας τους έχει δείξει δείγματα γραφής στη μουσική ιστορία της πόλης μας... Το σχήμα ροκάρει και το κάνει σωστά και δυνατά !! Κλασσικό rock , δεμένος ήχος και πάνω απ'όλα...κιθαρόνια !!

Μα ποιοί είναι αυτοί οι τύποι ;; Λοιπόν , έχουμε και λέμε...Βασίλης Κουτσουβέλης στη φωνή , Γιώργος Λουλούδης ηλ. κιθάρα , Στάθης Καπετανιάς ηλ. κιθάρα , Μιχάλης Τηλιόπουλος ηλ. μπάσσο , Κωνσταντίνος Παπατζιτζές drums .


...Οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό που άκουσα στη πρόβα μου άρεσε πολύ και με έκανε να σκεφτώ πως το σκυλάδικο ΔΕΝ μας έχει πνίξει τουλάχιστον όλους !!! Ζούνε και άλλοι και είναι πολλοί !!! Υπάρχουν στα προβάδικα , τσιτώνουν ενισχυτές και τα δίνουν όλα χαρίζοντας απλόχερα δόσεις ενέργειας στο κοινό τους !!!

Με την ευκαιρία της παρουσίας μου στη πρόβα τράβηξα και ένα ερασιτεχνικό βιντεάκι για τα παιδιά που θα δείτε πιό κάτω...


Με πολύ μεγάλη χαρά επίσης θα περιμένω να τους φιλοξενήσω στο μπαρ όπου και θα παρουσιάσουν τους καρπούς των κόπων τους σε γνωστούς και φίλους σε μια όμορφη rock βραδυά !!! Καλό σας δρόμο Crossroads!!

In a white room - Crossroads rehearsal



Locomotive Breath - Crossroads Live at Kylix Bar - Volos



Don't Believe a Word - Crossroads Live at Methexis - Volos



Kylix Bar New Year's Rockin' Day 01:00 a.m. January 1st 2008



Man with no shadow - Music & Lyrics by Crossroads



Roadhouse Blues - Crossroads " mad rockin' " at Kylix Bar - Volos

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

woooooow,can't wait for you guys...i love you all!!!!

Nikolas είπε...

...και μη ξεχνάτε ! οι απόψεις και τα σχόλια σας για τις προσπάθειες (rock και μη), πάντα βοηθούν !!!

Ανώνυμος είπε...

yeah right...long live rock 'n' roll!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά περιμένετε (με)... μην παίξετε κανένα live (ακόμα)... Πρέπει να είμαι κι εγώ στην πρεμιέρα...P)... Επιστρέφω σε μια εβδομάδα...

Υ.Γ. Πολλά χαιρετίσματα από Γιάννενα. Have a great night!!!

Ανώνυμος είπε...

Rock'n roll ain't noise polution...

Αρέσει πολύ στα ώτα μου ο ήχος που βγάζεται προς τα έξω...αν και πιστεύω οτι το βιντεάκι σας αδικεί!

Looking forward to seeing you!

Unknown είπε...

Τασιός speaking....
Ειμαι σχολείο σε κενό και είπα να μπω να δώ τι γίνεται στο blog σου....
Ενδιαφέροντα...
Χαρά στο κουράγιο σου να γράφεις....
Εσύ στο σχήμα δεν θα συμμετέχεις???
Γέρασες πολύ???
Ο τσαπάρας πού βρίσκεται???

Nikolas είπε...

@ Christos
Χαίρομαι που οι προσπάθειές μας σου φαίνονται ενδιαφέρουσες !!! Προώθησέ τες και σε λοιπούς γνωστούς (και μη) στη Θεσσαλονίκη...Αν παίζει και κανένας χώρος , εκπομπή(όπως παλιά) ή ότι άλλο για live ή παρουσιάσεις συγκροτημάτων please let me know !!

Χαιρετίσματα στο πύργο τον λευκό !

Ανώνυμος είπε...

Η χθεσινή βραδιά ήταν καταπληκτική! Σας ευχαριστούμε!

Ανώνυμος είπε...

Perimenw na parw adeia na skasw kylix na ta spasoume opws ta xristougenna.Mexri na erthw synexiste na rocarete!!