To Κύλιξ Bar όπως προφανώς έχετε καταλάβει έχει αναστείλει τις δραστηριότητές του από τον Ιούνιο του 2009...Σε όσους σας έχουμε λείψει , ειδικά τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα με καλή μουσική και φωτίτσα στο τζάκι θα ήθελα να ξέρετε πως είναι κάτι που και εμάς μας έχει λείψει !! Μερικές φορές όμως στη ζωή μας , μπαίνουν προτεραιότητες που μας αναγκάζουν να την προσαρμόσουμε σε νέα δεδομένα...κάπως έτσι λοιπόν έγινε και με μας...!!

Οσα γράφτηκαν στο απλό αυτό blogάκι , παραμένουν...και εφόσον θέλετε να ρίξετε μια ματιά...εισέλθετε! Σκοπός μου βέβαια ήταν να συνεχίσω τις αναρτήσεις αλλά αυτό τελικά δεν κατέστη δυνατό...

...Ισως κάποτε να τα ξαναπούμε , να τα ξαναπιούμε , να ρίξουμε ένα κούτσουρο σ' ένα τζάκι , να κάνουμε και κανα liveάκι , να πιούμε ένα σφηνάκι (ίσως και κάτι παραπάνω!!)...ποτέ μη λέτε "ποτέ" σε αυτήν τη ζωή...

Στους καλούς μας φίλους που μας τίμησαν μα δε μας γνώριζαν έχω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ". Στους γνωστούς πάλι..."στην υγειά μας"!!!

Ν.
Είσοδος

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2007

"Replica" - Ελληνικό rock από το Βόλο...



...Χαίρετε , χαίρετε !! Καλό μήνα σε όλους σας . Ο Δεκέμβρης μας φέρνει ένα νέο σχήμα που το παρουσιάζω ευθύς αμέσως...Οι REPLICA είναι οι Ειρήνη Προβιά (φωνή) , Κώστας Αγγελόπουλος (κιθάρα) , Νίκος Σίμος (Πλήκτρα) , Θανάσης Καρασαίνης (Μπάσο) και Χριστόφορος Τουμαζάτος (Drums) . Με Ελληνικούς στίχους σε ροκ αποχρώσεις θέλω να πιστεύω ότι το σχήμα έχει να προσφέρει πολλά στην Ελληνική rock σκηνή και να τιμήσει δεόντως τη πόλη του Βόλου που τόσα συγκροτήματα έχει αναδείξει .

Δείτε τους πιο κάτω να ερμηνεύουν το τραγούδι "Πες μου" [μουσική: Θαν. Καρασαίνης/Χρ. Καραγιάννης στίχοι: Ειρήνη Προβιά] σε εμφάνισή τους στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου .



Το video έχει τραβηχτεί με ερασιτεχνική camera .

Δείτε και την version που κυκλοφόρησε σε DVD.



και μια παρουσίαση στο "Θ - Week"

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω λόγια!!!
Το τραγούδι είναι τέλειο!!!
Η τραγουδίστρια ακόμα πιο τέλεια!!!
Μπράβο!!!

Ανώνυμος είπε...

bravo paidia sygxaritiria gia to kommati.synexisete etsi...

Ανώνυμος είπε...

Άντε να γίνει και το singl-άκι γιατί έχω αγωνία!!!

Ανώνυμος είπε...

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον drummer του συγκροτήματος, διότι με υποστήριξε πολύ πάνω στη σκηνή.

Ανώνυμος είπε...

kalo tragoudi

Ανώνυμος είπε...

xronia polla gia xthes sto paidi me to piano!!!

Nikolas είπε...

Το "παιδί" με το πιάνο σου στέλνει τις ευχαριστίες του !!
Συνεχίστε τα σχόλιά σας . καλά ή όχι δεκτά .

Unknown είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..!
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ CD

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά, φοβερό!

Ανώνυμος είπε...

wraio akougete ma to video einai poly makryno....