To Κύλιξ Bar όπως προφανώς έχετε καταλάβει έχει αναστείλει τις δραστηριότητές του από τον Ιούνιο του 2009...Σε όσους σας έχουμε λείψει , ειδικά τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα με καλή μουσική και φωτίτσα στο τζάκι θα ήθελα να ξέρετε πως είναι κάτι που και εμάς μας έχει λείψει !! Μερικές φορές όμως στη ζωή μας , μπαίνουν προτεραιότητες που μας αναγκάζουν να την προσαρμόσουμε σε νέα δεδομένα...κάπως έτσι λοιπόν έγινε και με μας...!!

Οσα γράφτηκαν στο απλό αυτό blogάκι , παραμένουν...και εφόσον θέλετε να ρίξετε μια ματιά...εισέλθετε! Σκοπός μου βέβαια ήταν να συνεχίσω τις αναρτήσεις αλλά αυτό τελικά δεν κατέστη δυνατό...

...Ισως κάποτε να τα ξαναπούμε , να τα ξαναπιούμε , να ρίξουμε ένα κούτσουρο σ' ένα τζάκι , να κάνουμε και κανα liveάκι , να πιούμε ένα σφηνάκι (ίσως και κάτι παραπάνω!!)...ποτέ μη λέτε "ποτέ" σε αυτήν τη ζωή...

Στους καλούς μας φίλους που μας τίμησαν μα δε μας γνώριζαν έχω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ". Στους γνωστούς πάλι..."στην υγειά μας"!!!

Ν.
Είσοδος

Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

Βραδυά μουσικής και ενέργειας!!


Βρεθήκαμε το βράδυ που μας πέρασε στο χώρο του "Τσαλαπάτα" όπου φιλοξενήθηκε μέρος των εκδηλώσεων στο πλαίσιο της γιορτής της μουσικής... Το menu τα είχε , οφείλω να ομολογήσω , ΟΛΑ !!! Από κλασικό rock έως electronica . Η διοργάνωση σε σχέση με κάτι περσυνές αποτυχίες ήταν αρκετά καλύτερη και ο κόσμος σαφώς πιό πολύς . Τα σχήματα που πέρασαν από το stage ήταν οι Crossroads , Sticky Flees , Mute the noise , Berlin Brides , 63 High , Ρόδες , Elektro Balkana...σάς παραθέτω και λίγες photo έτσι για να θυμόμαστε τη βραδυά , αλλά και για να ελπίζουμε ότι θα γίνουνε και άλλες ανάλογες προσπάθειες και σε άλλους χώρους στο Βόλο , μπας και ζωντανέψει η πόλη μας. Ένα μικρό παράπονο έχω μόνο από τους φίλους των 35 και πάνω... Περίμενα να δω πιό πολλούς... Αφήστε και λίγο τον φραπέ και το τσίπουρο σ'αυτή τη πόλη...έστω για μια μέρα . Η βραδυά ήτανε free . Άξιζε τον κόπο να στηρίξουμε τα σχήματα , ειδικά τα τοπικά . Με το χειροκρότημά μας . Ένα μεγάλο μπράβο στη νεολαία που αυτή τη φορά ήταν ΕΚΕΙ !! Μπράβο και στα συγκροτήματα για τις προσπάθειές τους και τον κόπο τους . Στην παρέα , καλύτερες εντυπώσεις άφησαν οι 63 High . Πραγματικά μείναμε άφωνοι με τον μουσικό πλουραλισμό τους....!!! (στις παραπάνω φώτο κατά σειρά: 63 High , Berlin Brides , Crossroads , Sticky Flees)



... όλοι αραχτοί στην πρασινάδα...μέχρι να μάς ξεσηκώσει κάποιος...!!!



...Οι καμινάδες του "Τσαλαπάτα"... μου έφεραν στο μυαλό κάτι από Pink Floyd...καλή θέα για live δε νομίζετε ;;;;

και κάποια Video που τράβηξα..Sticky Flees (1)(2) , Mute The Noise (3) , Crossroads (4) , 63 High (5)








4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμάν μ' αυτούς τους Crossroads!!! Έχει καταντήσει το blog αυτό επίσημο site τους. Και σιγά τι παίζουν. Ότι παίζουν και χιλιάδες άλλα ελληνικά συγκροτήματα. Δεν αντέχω άλλο. Κάτι δικό τους δεν μπορούν να μας παρουσιάσουν; Όλο διασκευές και διασκευές και διασκευές των διασκευών... ώ διασκευές!!! Δηλαδή έλεος πια!!!

Nikolas είπε...

..Εχω την αίσθηση ότι παραπάνω αναφέρομαι σε μέρος της γιορτής μουσικής στον Τσαλαπάτα και όχι στους Crossroads . Κατά δεύτερον , ότι είναι φίλοι (το συγκρότημα) είναι γνωστό . Τρίτον , δικά τους τραγούδια δεν έχουν πολλά αλλά τουλάχιστον έχουν παρουσιάσει κάποια . Τέταρτον , για τα δεδομένα του Βόλου και για το είδος τηε μουσικής που παίζουν αρκετά καλά τα πάνε . Πέμπτον όπως πιθανώς βλέπεις εξυμνώ τους 63 High .

Και κάτι άλλο . Νομίζω αρκετά βασικό . Είδαμε εχθές τη ΔΙΑΦΟΡΑ μεταξύ Βόλου και Αθήνας ή Θεσσαλονίκης . Ειδικά στο performance . Πρέπει λοιπόν τα ΤΟΠΙΚΑ σχήματα να είναι και τεχνικά άρτια καταρτισμένα , αλλά και να μη μασάνε/κολώνουν , ώστε να τολμούν... μόνο έτσι θα μπορούν να συγκριθούν αλλοιώς τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα...

p.s Το Kylix-bar.blogspot.com είναι επίσημο blog του εαυτού μου....

The Cornerstone είπε...

Pink Floyd "Animals"

Animals is a concept album, based on the flaws of capitalism. Various castes in society are represented as different types of animals (Dogs as the businessmen, sheep as the powerless pawns, and pigs as the ruthless leaders). Although this album mainly attacks capitalism, several components are similar to George Orwell's anti-communism novel "Animal Farm": In the book various animals (mainly pigs, sheep, dogs, etc.) represent different roles assumed by individuals in a communist society.

Unknown είπε...

Κατ'αρχήν πολύ ωραίες φωτογραφίες.Κατα δεύτερον ωραίο το σχόλιο και συμφωνώ απολύτως.Ωραία βραδυά και καλό θα είναι να ξαναγίνει.
Υ.Γ.στείλε μου την φωτογραφία με τις καμινάδες να την κάνω wallpaper