To Κύλιξ Bar όπως προφανώς έχετε καταλάβει έχει αναστείλει τις δραστηριότητές του από τον Ιούνιο του 2009...Σε όσους σας έχουμε λείψει , ειδικά τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα με καλή μουσική και φωτίτσα στο τζάκι θα ήθελα να ξέρετε πως είναι κάτι που και εμάς μας έχει λείψει !! Μερικές φορές όμως στη ζωή μας , μπαίνουν προτεραιότητες που μας αναγκάζουν να την προσαρμόσουμε σε νέα δεδομένα...κάπως έτσι λοιπόν έγινε και με μας...!!

Οσα γράφτηκαν στο απλό αυτό blogάκι , παραμένουν...και εφόσον θέλετε να ρίξετε μια ματιά...εισέλθετε! Σκοπός μου βέβαια ήταν να συνεχίσω τις αναρτήσεις αλλά αυτό τελικά δεν κατέστη δυνατό...

...Ισως κάποτε να τα ξαναπούμε , να τα ξαναπιούμε , να ρίξουμε ένα κούτσουρο σ' ένα τζάκι , να κάνουμε και κανα liveάκι , να πιούμε ένα σφηνάκι (ίσως και κάτι παραπάνω!!)...ποτέ μη λέτε "ποτέ" σε αυτήν τη ζωή...

Στους καλούς μας φίλους που μας τίμησαν μα δε μας γνώριζαν έχω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ". Στους γνωστούς πάλι..."στην υγειά μας"!!!

Ν.
Είσοδος

Κυριακή 13 Απριλίου 2008

Τέλος εποχής , να βγουν τα καλοκαιρινά !!!

....Εεεεε ρε παιδιά , αυτό το πράγμα με τη σκόνη δεν αντέχεται άλλο πια! Σαχάρα έχουμε γίνει . Νομίζω ότι βρίσκομαι σε ταινία sci-fi και κάπου πίσω από τον μολυσμένο ουρανό θα ξεπροβάλλουν νέοι ήλιοι , ίσως ακόμα και ένα διαστημόπλοιο που θα μεταφέρει μικρά πράσινα ανθρωπάκια , να εμφανιστεί πάνω από το Πήλιο και να προσγειωθεί στη Μινέρβα ! Να μη πω δε για τη ζέστη , το κλίμα και όλα αυτά για τα οποία οι ειδικοί (καλώς) ομιλούν .... Το μόνο που περιμένω είναι να φυσήξει εκείνο το ευεργετικό , αγαπημένο βοριαδάκι και να καθαρίσει τη μούχλα !!! Οσον αφορά τα δικά μας τώρα γιατί έχουμε χαθεί λιγάκι τελευταία (με τέτοιες ζέστες λογικό είναι) , βρισκόμαστε κοντά στο τέλος της χειμερινής μας σεζόν και μετράμε μέρες !! Το τζάκι μας έχει σβήσει εδώ και κάμποσο καιρό και τη θέση της φλόγας έχουν πάρει πολλά κεριά (κι εδώ υποκατάστατα;;; !!). Κάτι πρέπει να μας θυμίζει άλλωστε τον χειμώνα που , δε ξέρω για εσάς , εμείς τον αγαπάμε ιδιαίτερα !!

2 σχόλια:

VARALIS είπε...

Αγαπητέ μου φίλε
Κάνεις λάθος δεν πρόκειται για σκόνη. Πρόκειται για υλοποιημένα σωματίδια της γκαντεμιάς γνωστά στους φυσικούς ως γκαντεμόνια. Θα έλεγα οτι πρόκειται για μία τουριστική ατραξιόν που θα αναδειχθεί - είμαι σίγουρος - το επόμενο διάστημα. Οπως ξέρεις οι φυσικοί πειραματίζονται να δημιουργήσουν ύλη από την ενέργεια μέσα σε πανάκριβα εργαστήρια στην Ελβετία. Για σκέψου τον πανικό τους οταν εμείς θα έχουμε πρωτοστατήσει και θα έχουμε αποδείξει οτι η γκαντεμιά ως ενέργεια που εκπορεύεται από την σκέψη μας, μπορεί να αποκτήσει υλική υπόσταση.
Αυτά και δυστυχώς δεν χαρήκαμε το τζάκι - αλλά που ξέρεις καμμια φορά. Εις τον κατήραμενο τόπο μερικές φορές και τον Ιούνη χιονίζει.....
Ταύτα....

Nikolas είπε...

Πάρα πολύ σωστά !! Εγκυρες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι σύντομα πάνω απ'την ευλογημένη αυτή χώρα , επομένως δε και πάνω από την πόλη μας , θα περάσουν και τα λασπόνια !!! Λέγεται δε , ότι τα σωματίδια αυτά της λάσπης θα εγκατασταθούν στη χώρα που πρώτη ανέδειξε όλες τις μορφές χρήσης των !!(βλ.λασπόλουτρα , λασπολογία κλπ)