To Κύλιξ Bar όπως προφανώς έχετε καταλάβει έχει αναστείλει τις δραστηριότητές του από τον Ιούνιο του 2009...Σε όσους σας έχουμε λείψει , ειδικά τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα με καλή μουσική και φωτίτσα στο τζάκι θα ήθελα να ξέρετε πως είναι κάτι που και εμάς μας έχει λείψει !! Μερικές φορές όμως στη ζωή μας , μπαίνουν προτεραιότητες που μας αναγκάζουν να την προσαρμόσουμε σε νέα δεδομένα...κάπως έτσι λοιπόν έγινε και με μας...!!

Οσα γράφτηκαν στο απλό αυτό blogάκι , παραμένουν...και εφόσον θέλετε να ρίξετε μια ματιά...εισέλθετε! Σκοπός μου βέβαια ήταν να συνεχίσω τις αναρτήσεις αλλά αυτό τελικά δεν κατέστη δυνατό...

...Ισως κάποτε να τα ξαναπούμε , να τα ξαναπιούμε , να ρίξουμε ένα κούτσουρο σ' ένα τζάκι , να κάνουμε και κανα liveάκι , να πιούμε ένα σφηνάκι (ίσως και κάτι παραπάνω!!)...ποτέ μη λέτε "ποτέ" σε αυτήν τη ζωή...

Στους καλούς μας φίλους που μας τίμησαν μα δε μας γνώριζαν έχω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ". Στους γνωστούς πάλι..."στην υγειά μας"!!!

Ν.
Είσοδος

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2007

Χρώμα Φθινοπώρου...


...Μπήκε κι ο Σεπτέμβρης..νέα εποχή !! Θυμάμαι όταν ήμουν παιδί οι εποχές ήταν πιό " πραγματικές " στα μάτια μου...ίσως γιατί τις παρατηρούσα , κάτι που μεγαλώνοντας ώς σωστός ενήλιξ έπαψα να κάνω...Τί κρίμα όμως...Συζητούσα πρόσφατα με καλό φίλο πίνοντας μπύρες και λέγαμε γι'αυτή την εποχή , η ζέστη πια δεν είναι αφόρητη , ο καιρός έχει εναλλαγές , το λεγόμενο " ινδιάνικο καλοκαίρι "...το σίγουρο είναι πάντως ότι η φύση αυτή την εποχή έχει ΦΟΒΕΡΑ χρώματα και όσο θα προχωρούμε στο Φθινόπωρο θα είναι ακόμα πιο μαγικά τα παιχνιδίσματα της...!!! Δεν έχω καμμία πρόθεση να μελαγχολήσω απόψε..αντιθέτως !! Εχω την αίσθηση ότι με τις κλιματολογικές αλλαγές που συμβαίνουν στο πλανήτη μας και το καλοκαίρι μας θυμίζει λίγο " σαχάρα " , το Φθινόπωρο αποτελεί πλέον ιδανικότατη εποχή για πάσης φύσεως δραστηριότητες !! Θα μου πείτε βέβαια και δικαίως..καλά τα λές αλλά τέλος οι άδειες και τα κεφάλια μέσα...ΟΚ ! ΔΕΚΤΟ , μα δε μπορεί !! Λίγος χρόνος θα βρεθεί ΣΙΓΟΥΡΑ !! Ας απολαύσουμε τους Φθινοπωρινούς μήνες και ας τους χαρούμε..άλλωστε ο χειμώνας αργεί ακόμα !! ..(αν έρθει βεβαίως , βεβαίως !!)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νίκο ποιός ήταν ο φίλος που πίνατε μπύρες;
Επίσης που πίνατε μπύρες και αν ήταν παγωμένες ;

ΤΑΛΙΜΠΑΝ

Nikolas είπε...

χε..ήταν ο μεγάλος ινδιάνος "Θλιμμένος Μπούφος" και οι μπύρες ήταν παγωμένες σα το βυθό της λίμνης του Οντάριο !!!