To Κύλιξ Bar όπως προφανώς έχετε καταλάβει έχει αναστείλει τις δραστηριότητές του από τον Ιούνιο του 2009...Σε όσους σας έχουμε λείψει , ειδικά τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα με καλή μουσική και φωτίτσα στο τζάκι θα ήθελα να ξέρετε πως είναι κάτι που και εμάς μας έχει λείψει !! Μερικές φορές όμως στη ζωή μας , μπαίνουν προτεραιότητες που μας αναγκάζουν να την προσαρμόσουμε σε νέα δεδομένα...κάπως έτσι λοιπόν έγινε και με μας...!!

Οσα γράφτηκαν στο απλό αυτό blogάκι , παραμένουν...και εφόσον θέλετε να ρίξετε μια ματιά...εισέλθετε! Σκοπός μου βέβαια ήταν να συνεχίσω τις αναρτήσεις αλλά αυτό τελικά δεν κατέστη δυνατό...

...Ισως κάποτε να τα ξαναπούμε , να τα ξαναπιούμε , να ρίξουμε ένα κούτσουρο σ' ένα τζάκι , να κάνουμε και κανα liveάκι , να πιούμε ένα σφηνάκι (ίσως και κάτι παραπάνω!!)...ποτέ μη λέτε "ποτέ" σε αυτήν τη ζωή...

Στους καλούς μας φίλους που μας τίμησαν μα δε μας γνώριζαν έχω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ". Στους γνωστούς πάλι..."στην υγειά μας"!!!

Ν.
Είσοδος

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2007

Τα πρώτα ποτάκια έρχονται !


....Έρχεται σιγά - σιγά και η μέρα της έναρξης της χειμερινής μας σεζόν...δε ξέρω αλλά όταν αρχίζει πάλι κάτι τον Σεπτέμβρη νοιώθω σα σχολιαρόπαιδο...Θέλεις λίγο το άγνωστο της νέας χρονιάς , λίγο το τέλος της καλοκαιρινής ραστώνης , όλα είναι κάπως περίεργα...Από την άλλη βέβαια υπάρχει και ο ενθουσιασμός...Θα έλεγα ότι τα συναισθήματα είναι άκρως παιδικά , οπότε πρέπει να νοιώθω σα παιδί !! Καλό αυτό !! Σημασία σε ότι κάνουμε έχει να προσπαθούμε να το βελτιώσουμε όσο πιό πολύ μπορούμε και να το προσαρμόζουμε καλύτερα στα δικά μας δεδομένα , αυτό είναι το φετινό μας σύνθημα. Θέλουμε , επιδιώκουμε να είμαστε ο ευατός μας πολύ απλά γιατί μας έχει λείψει...Πιστεύω πως θα το καταφέρουμε , με τη βοήθεια των καλών μας φίλων πάντα , όπως επίσης και με το πάθος που μας τρώει γι'αυτό που κάνουμε !! Άλλωστε και η προσπάθεια δημιουργίας αυτού του cyber-bar εκεί αποσκοπεί...Εκθέτουμε τις απόψεις μας , επικοινωνούμε , σκεπτόμαστε , χαζολογούμε , περνάμε την ώρα μας ή απλώς δημιουργούμε ! Σίγουρα πάντως από όλα ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ !! Καλή μας αρχή ξανά και καλή μας τύχη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: